Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Drsný ROZCHOD princa Williama a Kate: Urobil to cez telefón... Kvôli inej žene?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram princeandprincessofwales)

LONDÝN - Vzťah princa Williama a Kate Middleton patrí celé roky k najsledovanejším na svete. Dvojica sa zoznámila na vysokej škole a odvtedy v očiach verejnosti tvorila nerozlučný pár... Došlo však aj k drsnému rozchodu. A ten aktuálne popisuje nová biografická kniha Catherine, the Princess of Wales. Urobil to cez telefón... A kvôli inej žene?!

Galéria: Princ William s manželkou Kate

K rozchodu došlo v roku 2007. Dvojica v tom čase tvorila pár dlhých 5 rokov a verejnosť očakávala, že ho posunie o krok ďalej. Na princa bol vyvíjaný tlak zo všetkých strán, jeho priateľka dokonca dostala prezývku Waity Katie (čakajúca Katie). Situácia sa však v tom čase vyvŕbila inak, ako mnohí očakávali... Princ to ukončil. 

Detaily krutého rozchodu aktuálne popisuje nová biografická kniha Catherine, the Princess of Wales od Roberta Jobsona. Princ na oznámenie drsnej správy svojej priateľke vraj využil telefón. Na ukončenie 5-ročného vzťahu mu vraj stačil 30-minútový telefonát. V tom čase bola navyše Kate v práci. 

Kate Middleton v roku 2007 po rozchode s princom Williamom
Zobraziť galériu (2)
Kate Middleton v roku 2007 po rozchode s princom Williamom  (Zdroj: Profimedia)

Vtedy 25-ročný William sa vraj na ženenie ešte necítil, navyše cítil náklonnosť k herečke a modelke Isabelle Anstruther-Gough-Calthorpe, s ktorou sa pred rokmi zoznámil v Grécku. Tá mu však svoje city neopätovala. „William Kate povedal, že obaja potrebujú trochu priestoru, aby našli svoju vlastnú cestu, a že jej nie je schopný sľúbiť manželstvo,“ píše Jobson v knihe. 

Princ následne išiel do londýnskeho podniku rozchod bujaro zapiť. „Som voľný!“ vykrikoval tam vraj. Podobne sa však z ukončenia vzťahu dostávala aj zdrvená Kate, ktorá spolu so sestrou Pippou brala večierky útokom. Začalo sa špekulovať o jej romániku s dedičom lodnej spoločnosti Henrym Ropnerom. A na stránky denníkov sa dostávali fotky Kate v sexi oblečení, ako si užíva život. 

Veľmi rýchlo však William pochopil, že urobil chybu a svoju ex sa snažil získať späť. 2 mesiace po rozchode sa opäť stretli na karnevalovom večierku spoločného priateľa, kam Kate dorazila prezlečená za zdravotnú sestru. Tým princa úplne dostala a ešte v ten večer sa dali opäť dokopy. 

Viac o téme: Princ WilliamPrincezná Catherine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu