Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Hviezdna speváčka si prešla peklom: Jej ex ju mal fyzicky napádať… Opísala hrozivé detaily!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES – Došla jej trpezlivosť. Americká speváčka Kehlani (29) podala návrh na zákaz priblíženia, ktorý mal byť udelený jej bývalému partnerovi a otcovi jej dieťaťa Javaughnovi Young-Whiteovi. Ten mal hudobníčku fyzicky, psychicky a emočne týrať, čo však už prestala tolerovať a celú vec začala riešiť súdnou cestou.

Dvojica spolu chodila len rok, avšak v roku 2019 sa im narodila dcéra Adeya. Následne sa začalo podľa speváčkynch slov peklo. Všetko vyvrcholilo v júni, kedy mal je bývalý partner v návale hnevu rozbiť dvere na jej spálni. Následne podala speváčka návrh na súd, ktorý mal Young-Whiteovi zakázať priblížiť sa k nej či k ich spoločnému dieťaťu.

Kehlani
Zobraziť galériu (3)
Kehlani  (Zdroj: SITA)

Len pár dní predtým však podal jej ex návrh, aby získal ich dcéru do svojej starostlivosti. Kehlani má byť totiž podľa jeho slov členkou kultu, o ktorom však nepovedal viac podrobností. Tieto tvrdenia však umelkyňa odmieta a v súdnych dokumentoch, ktoré sa podarilo získať magazínu Page Six, opísala hrôzy, ktoré si mala po jeho boku zažiť.

„Keď je rozrušený, tak nevie kontrolovať svoje pohyby a neustále na mňa kričí, hádže po mne veci a hovorí mi hrozné veci. Jeho správanie ma desí a je veľmi nevhodné pre malé dieťa. V našom dome som mu dovolila byť len preto, lebo sľúbil, že bude lepším rodičom a chcela som, aby mal dobrý vzťah s dcérou,“ povedala speváčka, podľa ktorej sa k nej mal správať násilne dokonca aj počas tehotenstva.

Podľa spomínaného Page Six mal súd žiadosti Kehlani vyhovieť a zákaz priblíženia by mal potrvať do 3. septembra, kedy prebehne ďalšie pojednávanie.

Kehlani
Zobraziť galériu (3)
Kehlani  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kehlani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu