Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Známa herečka sa stala terčom nechutných útokov: Vyhrážajú sa jej smrťou!

Abigail Breslin Zobraziť galériu (2)
Abigail Breslin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Abigail Breslin (28) zažíva v posledných dňoch odvrátenú stranu šoubiznisu. Po tom, ako zverejnila na sociálnych sieťach odkaz, ktorým podľa niektorých fanúšikov zaútočila na speváčku Katy Perry, sa jej podľa jej slov začali vyhrážať smrťou.

Abigail Breslin sa preslávila už vo veľmi mladom veku. Úloha vo filme Malá Miss Sunshine z nej spravila detskú hviezdu a dokonca jej priniesla aj nomináciu na Oscara. Momentálne však musí riešiť úplne iné starosti.

Abigail Breslin
Zobraziť galériu (2)
Abigail Breslin  (Zdroj: SITA)

Na sociálnej sieti Twitter totiž pred pár dňami zverejnila krátky odkaz, v ktorom nabádala, aby známe osobnosti prestali spolupracovať s násilníkmi, ktorí v minulosti ubližovali ženám. Samotná Breslin si totiž násilie prežila na vlastnej koži. V príspevku však napísala aj to, že je veľkou fanúšičkou speváčky Keshy, ktorá bola dlhé roky v súdnom spore s hudobným producentom a skladateľom menom Dr. Luke. Toho v roku 2014 obvinila zo sexuálneho napadnutia a celý prípad sa uzavrel až minulý rok.

Mnohí fanúšikovia si však myslia, že to bol zo strany Breslin útok na Katy Perry, ktorá na pripravovanom albume spolupracovala práve so spomínaným producentom. To niektorých ľudí vytočilo natoľko, že herečke poslali tvrdé odkazy a niektoré z nich prekročili hranice zdravého rozumu. 

„Pridala som príspevok, v ktorom som odsúdila násilníkov a podporila umelkyňu, ktorú mám rada... To zrejme znamená, že môžem dostávať vyhrážky smrťou," napísala herečka, ktorá tak musí čeliť nechutným útokom. 

Viac o téme: Abigail Breslin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu