Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Georgea Clooneyho vytočil legendárny režisér: Poslal mu vulgárny odkaz!

George Clooney Zobraziť galériu (3)
George Clooney (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Pizzello, File)

LOS ANGELES – Americký herec George Clooney (63) sa v nedávnom rozhovore vyjadril ku kritike, ktorú mu adresoval režisér Quentin Tarantino (61). Tá sa mu však zrejme príliš nepáčila a poslal mu poriadne vulgárny odkaz.

George Clooney sa s Quentinom Tarantinom stretol v roku 1996, kedy spolupracovali na filme From Dusk Till Dawn. V nedávnom období však režisér adresoval dvojnásobnému držiteľovi Oscara pomerne tvrdý odkaz, v ktorom povedal, že Clooney už nie je filmovou hviezdou, pretože v tomto tisícročí nehral v žiadnom filmovom hite.

Quentin Tarantino
Zobraziť galériu (3)
Quentin Tarantino  (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Tieto slová sa však amerického herca evidentne dotkli a v najnovšom rozhovore pre magazín GQ, ktorý poskytol spoločne s Bradom Pittom, poslal režisérovi poriadne vulgárny odkaz. 

„Quentin o mne povedal niekoľko sra*iek, takže ma trocha irituje. Urobil rozhovor, v ktorom hovoril o filmových hviezdach a hovoril o Bradovi a ešte niekom inom. V tom dostal otázku, či nechcel hovoriť aj o mne a povedal, že už nie som hviezda. Že v tomto miléniu nemám žiadny hit. To je však v podstate celá moja kariéra. Takže ma nezaujíma, nech sa po*ebe,“ povedal nahnevaný Clooney.

Georgea Clooneyho vytočil legendárny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: George Clooney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu