Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Romantika Georgea Clooneyho a Amal po 10 rokoch manželstva: Horúce BOZKY a… Táto, ty ses zul?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

VILLA D'ESTE - Hollywoodska hviezda George Clooney (63) a jeho manželka Amal (46) v septembri oslavujú 10. výročie svadby. Svoje áno si povedali v romantických Benátkach. Aktuálne sa v Taliansku nachádzajú opäť, no tentokrát v luxusnom letovisku Villa D'Este na brehu jazera. A vyzerajú ako čerstvo zamilovaní. Horúce bozky a... Ehm, táto, ty ses zul?!

Galéria: Herec George Clooney

Hollywoodsky fešák George Clooney a právnička Amal Alamuddin si svoje áno povedali 27. septembra 2014 pred stovkou hostí v Aman Canal Grande luxury resorte v talianskych Benátkach. Čoskoro tak oslávia 10. výročie svadby. A možno dvojica svoje výročie oslavuje už viac ako mesiac dopredu... Aktuálne sa totiž opäť nachádzajú v Taliansku.

No tentokrát vo Villa D'Este na brehu jazera. A ďalej možno ich kroky povedú práve do spomínaných Benátok. Paparazzi ich však aktuálne nafotili v spomínanom luxusnom letovisku. A zo záberov je jasné, že chémia a láska z nich nevyprchala ani po po celej dekáde. Dvojica sa nenechala vyrušovať a pri stole si vymieňala horúce bozky. A aby sa herec cítil čo najviac príjemne, tak... Táto, ty ses zul?!

Romantika Georgea Clooneyho a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: George ClooneyAmal Alamuddin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu