Streda11. september 2024, meniny má Bystrík, zajtra Mária, Mia

Slávna Halle Berry na premiére v EROTICKOM body: Ehm, TOTO je skôr na INÚ príležitosť!

Halle Berry Zobraziť galériu (2)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V uplynulých dňoch sa v Los Angeles konala slávnostná premiéra novinky s názvom The Union. Hlavnú úlohu si v nej zahrala herečka Halle Berry (57). A práve ona sa na akcii postarala o najväčší rozruch… Fíha, to čo mala oblečené?!

Galéria: Halle Berry

Halle Berry v týchto dňoch uviedla do sveta nový film, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. Reč je o akčnom filme The Union, v ktorom hrá po boku Marka Wahlberga. V pondelok 11. augusta sa v Los Angeles konala veľkolepá slávnostná premiéra, na ktorej, samozrejme, nemohli chýbať ani hlavné hviezdy. No a čokoládová kráska sa postarala o poriadny rozruch.

Do spoločnosti totiž dorazila v outfite, vďaka ktorému bola doslova neprehliadnuteľná. Žiadna veľkolepá róba, ani honosné šaty. Práve naopak- spoznávacím znamením jej večerného looku bolo "minimum látky". Oblečené mala totiž čosi, čo pôsobilo ako erotické bodyčko z čierneho priesvitného materiálu. Na svoje si pri pohľade na ňu určite prišli najmä páni. Veď jej outfit pôsobil, akoby bol určený na celkom inú príležitosť... Oveľa pikantnejšiu. Uznajte sami! 

Slávna Halle Berry na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu