Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Známa herečka (40) si užíva dovolenku: V plavkách ohúrila svojou dokonalou postavou!

Jennifer Metcalfe
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Metcalfe (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Britská herečka Jennifer Metcalfe (40) si počas leta užíva slnečné počasie mimo svojej rodnej krajiny. Na plážach v Španielsku tak predviedla svoju dokonalú postavu, ktorou ohúrila množstvo fanúšikov.

Jennifer Metcalfe je známa hlavne vo svojej rodnej krajine. Svoj herecký talent predviedla napríklad v obľúbených telenovelách Hollyoaks a Emmerdale, ktoré sa vysielajú dlhé desaťročia a v Británii majú veľké množstvo divákov. Fanúšikovia vo svete ju však spoznali hlavne vďaka jej kráse, ktorú pravidelne predvádza aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam ju v súčasnosti sleduje viac ako 500-tisíc sledovateľov.

Momentálne si však užíva slnečné počasie, ktoré ponúka Španielsko. Na miestnych plážach ju už viackrát zachytili pozorní fotografi, ktorým herečka predviedla svoju dokonalú postavu. Tú ukázala v zelených plavkách, v ktorých fanúšikom doslova vyráža dych. Pri pohľade na zábery tak mnohí nemohli uveriť tomu, že Metcalfe už budúci mesiac oslávi svoje 41. narodeniny. 

Jennifer Metcalfe
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Metcalfe  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer Metcalfe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu