Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Napätie medzi Karolom III. a jeho bratom: Kráľ je už zúfalý… S princom Andrewom si nevie rady!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Kráľovská rodina sa musela v posledných rokoch vysporiadať s viacerými škandálmi. Medzi tie najväčšie patrilo aj to, že brat Karola III. - princ Andrew bol dobrým priateľom známeho pedofila Jeffreyho Epsteina. Okrem toho však medzi bratmi panuje veľké napätie, pretože kráľ chce jednu z čiernych oviec rodiny vysťahovať z jeho vily vo Windsore, čo sa mu však už dlho nedarí.

Princ Andrew sa dostal do obrovských problémov po tom, ako sa ukázalo, že je dobrým priateľom Jeffreyho Epsteina, ktorý bol odsúdený za viaceré sexuálne delikty vrátane pedofílie. V roku 2019 napokon vo svojej cele spáchal samovraždu.

Tieto prepojenia však úplne zničili povesť princa Andrewa, ktorý je už dlhé roky v spore so svojím bratom -  Karolom III. Podľa všetkého však nejde o spomínané obvinenia, avšak o princovu vilu vo Windsore, kde býva už od roku 2004. 

Do nej by však kráľ rád presťahoval princa Williama aj s jeho rodinou, čo však Andrew odmieta a z vily sa nedarí dostať. Z tejto situácie je Karol III. podľa najnovších informácií už mierne zúfalý, avšak v jeho stave sa do otvorenej vojny so svojím bratom púšťať nechce.

„Andrew sa nikam nechystá. Je otázne, či je kráľ, ktorý spoločne s princeznou Kate bojuje s rakovinou, v stave, kedy by sa púšťal do vojny so svojím bratom. Ak sa Andrew presťahuje, tak to bude jedine preto, že by nemal peniaze na kúrenie a elektrinu," uviedol odborník na kráľovskú rodinu Christopher Andersen pre Fox News.

Karol III.
Zobraziť galériu (2)
Karol III.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ AndrewKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu