Nedeľa15. september 2024, meniny má Jolana, zajtra Ľudmila

Harry a William sa stretli po dvoch rokoch: Spojila ich smutná udalosť... Žiadne zmierenie sa však nekonalo!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princ Williama a jeho brat Harry sa po dvoch rokoch stretli na jednom mieste, keďže ich spojil pohreb ich strýka - lorda Roberta Fellowesa. Mnohí tak tak čakali na to, či sa dvojica aspoň pozdraví, avšak podľa svedkov sa žiadne zmierenie nekonalo.

V stredu sa približne mesiac po smrti Roberta Fellowesa konal jeho pohreb. Ten si v roku 1978 zobral za manželku sestru princeznej Diany - Jane a s jeho spomínanými synovcami mal dobré vzťahy. Preto sa očakávalo, že sa na jeho poslednej rozlúčke obaja objavia.

To sa napokon stalo a mnohí čakali, či si k sebe pri tejto smutnej príležitosti nájdu cestu a či ich strata člena ich rodiny nespojí. Podľa zdroja, ktorý celú situáciu opísal pre The Sun, sa však žiadne zmierenie nekonalo a ich stretnutie, ktoré bolo prvé od pohrebu Alžbety II., nič nezmenilo.

„Obaja prišli veľmi diskrétne. William aj Harry tam boli, ale vôbec spolu nehovorili a držali si od seba odstup," povedal zdroj. Podľa informácií Page Six prišiel Harry do Veľkej Británie len na otočku a bez svojej manželky. 

Harry a William sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu