Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Princ William šokoval zmenou imidžu: Takto ste ho ešte nevideli!

Princ William
Princ William (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princ William (42) počas včerajšieho dňa spoločne so svojou manželkou - princeznou Kate (42) zablahoželal a poďakoval športovcom, ktorí reprezentovali Veľkú Britániu počas tohtoročnej olympiády. Počas toho však predviedol poriadne zmenený výzor, aký verejnosť ešte nevidela.

Počas včerajšieho dňa sa skončili olympijské hry v Paríži, ktoré priniesli Veľkej Británii množstvo úspechov, medailí a nezabudnuteľných zážitkov. Britským športovcom počas včerajšieho dňa poďakovalo viacero slávnych osobností vrátane princa Williama a princeznej Kate.

Dvojica zverejnila na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti X video, kde sa okrem nich objavili napríklad David Beckham či Snoop Dogg. „V mene všetkých, ktorí sme sa na vás doma dívali, chcem pogratulovať tímu Veľkej Británie," povedala Kate. „Ďakujeme za všetko, čo ste dosiahli. Boli ste pre nás všetkých inšpiráciou," doplnil William. 

Viac ako samotné slová dvojice však zaujal vzhľad budúceho kráľa. Syn Karola III. a jeho manželka majú totiž počas augusta voľno a užívajú si spoločnú dovolenku s deťmi. Počas toho William nemusí dodržiavať prísne pravidlá, ktoré platia pre členov kráľovskej rodiny a tak sa vo videu objavil s bradou, na ktorú fanúšikovia rozhodne nie sú zvyknutí. 

Viac o téme: Princ William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu