Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Slávna speváčka zažila počas vystúpenia poriadnu drámu: Z pódia musela utekať... Zasiahol ju ohňostroj!

Sabrina Carpenter
Sabrina Carpenter (Zdroj: SITA)

SAN FRANCISCO - Americká speváčka a herečka Sabrina Carpenter (25) zažila počas svojho koncertu poriadnu drámu. Mladá hviezda sa totiž dostala príliš blízko ohňostroju, ktorý ju mal zasiahnuť do hrude, čo ju poriadne vydesilo a z pódia doslova ušla.

Sabrina Carpenter sa preslávila hlavne vďaka seriálu Girl Meets World. Následne sa objavila vo viacerých počinoch a okrem tohto prerazila aj vo svete hudby, kde majú jej piesne veľký úspech. Jej tvorba si získala množstvo fanúšikov, o čom svedčí aj viac ako 38 miliónov sledovateľov na jej profile na sociálnej sieti Instagram. 

Počas koncertu v San Franciscu však prežila poriadne drámu, na ktorú tak skoro nezabudne. Počas svojej šou sa totiž ocitla až príliš blízko ohňostroja, ktorý sprevádzal jej vystúpenie a podľa The Sun ju mal zasiahnuť do hrude.

Hudobníčka okamžite začala utekať preč a s veľkým krikom opustila pódium. Z celého incidentu mala vyviaznuť bez zranenia, avšak video vydesenej Carpenter sa šíri sociálnymi sieťami a videlo ho už množstvo ľudí. 

Viac o téme: Sabrina Carpenter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu