Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Známa speváčka prehovorila o hrôzostrašnom zranení: Zažila najhoršiu bolesť v živote!

Anitta Zobraziť galériu (2)
Anitta (Zdroj: SITA)

IBIZA - Brazílska speváčka Anitta (31) sa v posledných týždňoch nachádzala v Európe, kde mala koncertnú šnúru. Na čas strávený na Ibize však nebude spomínať v dobrom, keďže pri spoznávaní ostrova sa jej stala nehoda, ktorá jej spôsobila obrovské bolesti.

Anitta patrí medzi najslávnejšie speváčky svojej rodnej krajiny, o čom svedčia aj milióny sledujúcich, ktorých má na sociálnej sieti Instagram. V nedávnej dobe sa jej však prihodil strašidelný zážitok, ktorý sa udial počas potápania na ostrove Ibize, kde vystupovala vrámci európskej časti svojho turné.

Anitta
Zobraziť galériu (2)
Anitta  (Zdroj: SITA)

Hudobníčku totiž vo vode napadla medúza, ktorá jej podľa jej slov spôsobila najhoršiu bolesť v živote. „Napadla ma medúza, s ktorou som musela bojovať. Bolo to nepríjemné. Nikdy som podobnú bolesť nezažila. Akoby ma zasiahol elektrický prúd. Mala som veľa popálenín. Nič podobné sa mi nikdy nestalo. Moje ústa mi okamžite opuchli. Smiala som sa a zároveň kričala od bolesti. Po tom, čo som zažila, zvládnem akúkoľvek bolesť," citoval speváčku Mirror. Tá zároveň na sociálnej sieti TikTok ukázala zranenia, ktoré si z nepríjemného zážitku odniesla. 

@anitta My first date with a jellyfish 🪼😅 I’m ok!!! Thank Goddess!! #Ibiza ♬ son original - Cat’slife
Viac o téme: Anitta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu