Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Rodina Williama a Kate oslavuje: Narodeniny najstaršieho syna Georgea si pripomenuli roztomilou fotkou!

Princ William s manželkou Kate a ich deťmi
Princ William s manželkou Kate a ich deťmi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Rodina Williama (42) a Kate (42) v dnešný deň oslavuje 11. narodeniny ich najstaršieho syna - princa Georgea. Na ich oficiálnom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnili pri tejto príležitosti jeho roztomilú fotku, ktorú zhotovila samotná Kate.

Pre kráľovskú rodinu bola prvá polovica tohto roka mimoriadne náročná. Kráľ Karol III. totiž bojoval s rakovinou a s touto zákernou chorobou zvádzala neľahký súboj aj princezná Kate, ktorá sa však v poslednej dobe vrátila k svojim povinnostiam. 

Najväčšou oporou jej v tomto nepríjemnom období bola jej rodina - princ William a ich 3 spoločné deti. Počas dnešného dňa navyše najstarší George oslavuje svoje 11. narodeniny, ktoré si Kate a jej manžel pripomenuli aj na sociálnej sieti Instagram.

Tam zverejnili roztomilú fotografiu dnešného oslávenca, ktorú zhotovila jeho mama. Záber v komentároch ocenilo množstvo fanúšikov kráľovskej rodiny a kým niektorí ocenili Kate za jej prácu s fotoaparátom, tak iní poukazovali na to, že sa George stále viac podobá na svojho otca. 

Viac o téme: Princ George
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu