Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Od smrti legendárneho Robina Williamsa uplynulo 10 rokov: Jeho syn mu poslal do neba emotívny odkaz !

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa si celý herecký svet pripomínal 10. výročie smrti legendárneho herca Robina Williamsa (†63). Prostredníctvom sociálnych sietí mu do neba poslal emotívny odkaz aj jeho syn Zak (41) a jeho slová dojali mnohých fanúšikov.

Pred 10-timi rokmi otriasla svetom smutná správa o smrti hviezdneho herca Robina Williamsa. Ten 11. augusta 2014 spáchal samovraždu, čo zasiahlo nielen jeho rodinu a blízkych, ale aj milióny jeho fanúšikov a prakticky celý herecký svet.

Smutné výročie si samozrejme pripomenuli mnohí jeho bývalí kolegovia. Jeden z najdojemnejších odkazov mu však do neba poslal jeho najstarší syn Zak, ktorý na sociálnej sieti Instagram vyjadril, čo pre neho jeho otec znamenal. 

„Je ťažké uveriť, že je to už 10 rokov. Dnes si pripomínam obrovskú lásku, ktorú si zdieľal so svojou rodinou, priateľmi a všetkými, koho si stretol. Naďalej ma inšpiruješ každý jeden deň, aby som vytváral prepojenejší a láskavejší svet pre našu rodinu. Navždy ťa budem ľúbiť," napísal Zak.

Viac o téme: Robin Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu