Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

MRAZIVÉ slová chorej Doherty (53): EX naťahuje rozvod... Dúfa, že ZOMRIE, aby jej nemusel platiť!

Shannen Doherty a Kurt Iswarienko Zobraziť galériu (3)
Shannen Doherty a Kurt Iswarienko (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Shannen Doherty (52), ktorá sa preslávila ako Brenda zo seriálu Beverly Hills 902 10, posledné tri roky zvádza ťažký boj s rakovinou v poslednom štádiu. V tomto náročnom období sa navyše rozvádza aj s manželom Kurtom Iswarienkom (49). Ukončenie ich vzťahu však vôbec nejde hladko... Herečka tvrdí, že jej ex rozvod úmyselne naťahuje, aby jej nemusel platiť. Vraj dúfa, že zomrie!

Galéria: Shannen Doherty bojuje s rakovinou

Zdravotný stav Shannen Doherty je vážny. Herečka sa netají tým, že bojuje s rakovinou v poslednom štádiu. S chorobou zvádza boj posledné tri roky. Ešte začiatkom minulého roka hviezda tvrdila, že najväčšou oporou v tomto náročnom období jej je manžel Kurt Iswarienko. No v apríli sa už písalo, že dvojica sa po 11 rokoch rozvádza. 

Herečkina zástupkyňa vtedy potvrdila, že do krachu ich vzťahu bola "intímne zapletená" Iswarienkova agentka. Dvojica je v rozvodovom konaní už viac ako rok. A Shannen si myslí, že jej ex proces úmyselne predlžuje... A dôvod je nechutný. 

„Jednoducho nie je správne, že Kurtovi bolo dovolené predlžovať náš rozvod v nádeji, že zomriem skôr, ako mi bude musieť zaplatiť, zatiaľ čo on bude naďalej žiť svoj život a vyhýbať sa zodpovednosti voči svojej zmierajúcej manželke, s ktorou žil viac ako 11 rokov,“ uvádza podľa magazínu People Doherty v súdnych dokumentoch.

MRAZIVÉ slová chorej Doherty
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

Herečka žiada o manželskú podporu, pretože jej mesačný príjem kvôli chorobe klesá. Podľa dokumentu herečka nedostala odpoveď na niekoľko žiadostí ohľadom finančnej situácie svojho ex. Tým Kurt proces úmyselne predlžuje. Shannen od neho žiada manželskú podporu 15 434 dolárov mesačne, pretože kvôli chorobe nepracuje a jej úspory sa míňajú. 

„Kurt využíval lietadlo, míňal tisíce dolárov v liečebných kúpeľoch, klenotníctvach, Gucci a na lety... Pričom zároveň tvrdil, že nemá dostatok financií, aby ma podporil,“ píše sa v dokumente. Podľa zdokumentovaných výpočtov bol Iswarienkov ročný príjem za posledné tri roky 672 916 eur, teda mesačne najmenej 56 076 dolárov, zatiaľ čo príjem Doherty bol v uplynulých rokoch 259 708 dolárov a k dnešnému dňu je to iba 25 000 dolárov, čo ukazuje výrazný pokles jej príjmov. 

Navyše ju právnici doposiaľ stáli 160 tisíc dolárov, žiada preto, aby jej ex zaplatil 130 tisíc za budúce poplatky a vyrovnal súčastný zostatok 10 tisíc dolárov. 

MRAZIVÉ slová chorej Doherty
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kurt IswarienkoShannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu