Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Smrť legendárneho herca (†94) z Teórie veľkého tresku: Dojemné odkazy mu do neba poslali Penny aj Leonard!

Bob Newhart Zobraziť galériu (3)
Bob Newhart (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Počas včerajšieho dňa zasiahla svet smutná správa o smrti legendárneho herca Boba Newharta (†94). Ten sa preslávil hlavne vďaka jedinečnému humoru a slovenskí diváci ho môžu poznať aj zo seriálu Teória veľkého tresku. Bývalí kolegovia, ktorí sa s ním počas natáčania tohto počinu stretli, mu na sociálnych sieťach poslali do neba dojemné odkazy,

Počas včerajšieho dňa sme vás informovali o smutnej správe, ktorou bolo úmrtie legendárneho herca a komika Boba Newharta. Ten sa počas svojej kariéry preslávil v mnohých oblastiach a slovenskí diváci si ho môžu pamätať napríklad zo seriálu Teória veľkého tresku, kde si zahral profesora Protóna.

Jeho smrť zasiahla aj jeho kolegov, ktorí sa s ním stretli práve pri natáčaní tohto počinu. Na sociálnej sieti Instagram mu tak do neba poslali odkaz herečka Kaley Cuoco, ktorá stvárnila Penny, či Johnny Galecki, ktorý si zahral Leonarda. 

„Vidieť genialitu Boba Newharta bolo splneným snom. Mal úroveň, bol milý a veľmi vtipný," napísala Cuoco. 

Smrť legendárneho herca (†94)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.C.)

„V jednom z posledných emailov, ktoré mi napísal, ma požiadal, aby som o ňom prestal hovoriť, že je milý. Teraz ho musím neposlúchnuť a povedať, že bol úžasným človekom a čas s ním si veľmi vážim," napísal k spoločnej fotke Galecki.

„V detstve bola jeho šou pre mňa zábavou na celé hodiny. Pracovať s ním bolo pre mňa splneným snom. Bol to profesionál, bol vtipný a veľmi ľudský. Pracovala som s legendou, aké už dnes nevidíme. Všetkým bude veľmi chýbať," napísala predstaviteľka Amy - Mayim Bialik.

„Profesor Protón. Náš drahý priateľ Bob Newhart. Odpočívaj v pokoji. Budeš nám navždy chýbať," napísal Kunal Nayyar, ktorý si v Teórii veľkého tresku zahral postavu Raja.

Smrť legendárneho herca (†94)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.N.)

Viac o téme: Bob Newhart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu