Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Hviezde Guns N' Roses zomrela dcéra (†25): Na jej profile sa objavil príspevok, z ktorého MRAZÍ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram LBK)

LOS ANGELES - Gitarista Guns N' Roses Slash (59) a jeho rodina prežíva obrovský smútok. Vo veku len 25 rokov zomrela jeho nevlastná dcéra Lucy-Bleu Knight (†25). Posmrti sa na jej profile objavil príspevok... Z jej posledných slov mrazí!

Gitarista Saul Hudson, známy pod prezývkou Slash, v pondelok na sociálnej sieti Instagram zverejnil smutnú správu. Jeho nevlastná dcéra Lucy_bleu Knight vo veku 25 rokov náhle zomrela. 

„Lucy-Bleu Knight (* 6. december 1998), milovaná dcéra Meegan Hodges a Marka Knighta, nevlastná dcéra Samanthy Somer a Slasha, sestra Scarlet Knight, nevlastná sestra Londona a Casha Hudsonovych, odišla pokojne v Los Angeles, 19. júla 2024,“ napísala hviezda Guns N' Roses.

Príčinu úmrtia hudobník neprezradil, no verejnosť poprosil o súkromie a čo najmenej špekulácií. Lucy-Bleu bola dcérou Slashovej dlhoročnej priateľky Meegan a pre gitaristu bola ako jeho vlastnou dcérou. 

Len tri hodiny po tom, čo hudobník zverejnil informáciu o jej úmrtí, sa však na profile 25-ročného dievčata objavil príspevok, ktorého zverejnenie zjavne predom naplánovala. A z jej posledných slov mrazí: „Pokiaľ som vás prinútila cítiť sa vylúčene, zmanipulovane či ovládane, povedala som vám, aby ste opustili svoju každodennú prácu zo svojho pohodlia a finančnej podpory vašich rodičov alebo som utopila skutočné problémy v toxickej pozitivite - je mi to ľúto,“ písalo sa v príspevku.

„Nespočetné množstvo premárnených príležitostí a známosti kvôli nechutne veľkému egu, neistému srdcu a strachu zo zraniteľnosti. Kiež sa moja duša naučí posunúť ďalej a odvedie lepšiu prácu, než ja ako Lucy-Bleu. Mieru,“ písalo sa v závere príspevku. 

Viac o téme: Lucy-Bleu Knight
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu