Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Náročné obdobie Justina Timberlakea: Najskôr ho zatkli a teraz...Tento detail rozpútal špekulácie o rozvode!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Americký spevák Justin Timberlake (43) prežíva veľmi zlé obdobie. Pred nedávnom obletel svet škandál s jeho zatknutím a vyzerá to tak, že práve tento prešľap mohol byť poslednou kvapkou aj pre jeho manželku - herečku Jessicu Biel (42). Tá totiž spravila niečo, čo spustilo obrovskú vlnu špekulácií o ich možnom rozvode.

Počas minulého týždňa sa meno amerického speváka spomínalo kvôli jeho zatknutiu. Timberlake totiž šoféroval pod vplyvom alkoholu a muži zákona tak nemali na výber. Momentálne sa však špekuluje o tom, že celá situácia môže mať šokujúce vyvrcholenie.

Jeho manželka Jessica Biel totiž rozprúdila obrovské špekulácie o možnom rozvode tejto slávnej dvojice. Na verejnosti sa totiž objavila bez svojho snubného prsteňa, čo si okamžite všimli pozorní fanúšikovia a aj mnohé zahraničné médiá vrátane denníku Mirror.

Slávna dvojica sa dala dokopy v roku 2007 a aj napriek krátkej pauze si v roku 2012 povedali svoje áno. Ani jeden sa k špekuláciám o konci ich vzťahu zatiaľ nevyjadril, avšak hudobníka reči o rozpade jeho manželstva v súčasnej dobe rozhodne nepotešia. 

Justin Timberlake a Jessica Biel
Zobraziť galériu (2)
Justin Timberlake a Jessica Biel  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu