Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Jazda pod vplyvom alkoholu má dohru: Justin Timberlake sa postavil pred súd... Ten sa s ním nemaznal!

Justin Timberlake Zobraziť galériu (2)
Justin Timberlake (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Jeho nezodpovedné správanie má dohru. Americký spevák Justin Timberlake (43), ktorého v júni zatkla polícia kvôli jazde pod vplyvom alkoholu, sa v piatok znova postavil pred súd. Ten ho však príliš nepotešil, keďže mu pozastavil platnosť jeho vodičského oprávnenia.

Počas júna šokovali verejnosť správy o zatknutí slávneho speváka Justina Timberlakea. Toho zastavila polícia a ako sa zistilo, hudobník bol v tom čase pod vplyvom alkoholu. Z tohto dôvodu musí v súčasnosti riešiť súdny proces, ktorý má rozhodnúť, aký trest dostane. 

Jedno z pojednávaní bolo na programe aj v piatok. Toho sa však Timberlake zúčastnil len prostredníctvom videohovoru z belgických Antverp, keďže momentálne koncertuje v Európe. Výsledok z piatka ho však zrejme príliš nepotešil, pretože sudca mu pozastavil platnosť vodičského oprávnenia.

Podľa informácií NBC News však uviedol, že je nevinný. Jeho právny zástupca argumentuje tým, že polícia spravila pri zatýkaní množstvo chýb a že spevák nebol pod vplyvom žiadnych zakázaných látok. Najbližšie pojednávanie je na programe 9. augusta a aj tohto by sa mal Timberlake zúčastniť len na diaľku. 

Justin Timberlake
Zobraziť galériu (2)
Justin Timberlake  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Justin Timberlake
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu