Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Otrepaná NUDA Kanyeho a jeho ženy: Bianca, šokovala by si viac, keby si bola OBLEČENÁ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - Americký raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori sú známi svojou záľubou v extravagantných outfitoch. On nemá problém sa zahaliť od hlavy po päty a jeho nežnejšia polovička zas toho zo svojho tela ukazuje viac, ako by bolo treba. A výnimkou nebol ani parížsky týždeň módy... Ach, Bianca, šokovala by si viac, keby si prišla oblečená!

Galéria: Kanye West:

Kanye West je známym milovníkom módy. Vo svetovom šoubiznise sa zapísal ako ten, ktorý sa vo fashion svete vyzná. Veď napokon práve on kompletne prekopal svojej exmanželke Kim Kardashian štýl a zo všednej ženy z nej urobil divu, ktorá oblečením inšpiruje dievčatá po celok svete. A pod svoje "fashion krídla" si zobral aj svoju novú polovičku Biancu Censori. 

Pri tej však uzdu svojej kreativity a extravagancie popustil oveľa viac ako pri prvej spomínanej. A tak zatiaľ čo raper chodí do spoločnosti zahalený od hlavy po päty, svoju "manželku" styluje do miniatúrnych odevov, ktoré viac odhaľujú, ako zahaľujú. Mladá architektka prakticky chodí po verejnosti nahá. A výnimkou nie je ani parížsky týždeň módy, ktorý si dvojica spoločne prišla do Francúzska vychutnať.

Otrepaná NUDA Kanyeho a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Kanye v bielom komplete, s bielymi topánkami, rukavičkami a maskou na halve, že mu nebolo vidno kúsok tváre. No a Bianca? Tá prišla tradične v titernom body, ktoré odhaľovalo celý jej zadok a spod tenkej látky presvitali celé jej prsia. Ach, no šokovala by určite viac, keby sa pre zmenu do spoločnosti normálne obliekla! 

Otrepaná NUDA Kanyeho a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu