Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Kim Kardashian na svadbe miliardára: Ako INDICKÁ PRINCEZNÁ... Aj s diamantovou reťazou v nose!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (2)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram KK)

NAÍ DILLÍ - Kim Kardashian (43) je známa tým, že kamkoľvek dorazí, okamžite na seba strhne všetku pozornosť. Inak tomu nie je ani na svadbe miliardového dediča Ananta Ambaniho (29). Vyzerá ako skutočná indická princezná... Aj s diamantovou reťazou v nose!

Galéria: Kim Kardashian veľmi rada pretŕča svoje krivky

Mukeš Ambani je indický podnikateľ a ropný magnát narodený v Jemene. Podľa časopisu Forbes je desiatym najbohatším človekom planéty a najbohatším Indom s majetkom viac ako 90,7 miliardy dolárov. A biznisman aktuálne prežíva dôležité chvíle - žení totiž svojho 29-ročného syna Ananta. 

Na svadbe je každý, kto vo svete niečo znamená... No a pozvanie dostali aj Kardashianky - Kim a Khloe, ktorého si účasť na veľkolepej a hlavne absolútne odlišnej veselici viditeľne užívajú. Na sociálnych sieťach sa delia o zábery vo vyzdobených, pre danú krajinu typických šatách. 

A najnovšie zábery fanúšikom doslova vyrazili dych. Snedá Kim je oblečená vo svetlej róbe vyzdobenej zlatým vyšívaním a doladená je množstvom šperkov. Na krku má masívny diamantový náhrdelník v ušiach vysiace náušnice a retiazku nielen vo vlasoch, ale aj v nose. No skrátka, vyzerá ako skutočná indická princezná! 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu