Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Manželstvo Kanyeho Westa sa otriasa v základoch: Po dvoch rokoch sa skloňuje rozvod!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Slávny pár to má podľa najnovších informácií zrátané. Vzťah Kanyeho Westa (47) a jeho manželky Biancy Censori (29) sa podľa všetkého rozpadol. Túto informáciu pre média v USA potvrdil zdroj z ich okolia, ktorý povedal, že to už svojmu najbližšiemu okoliu dvojica oznámila.

Vzťah svetoznámeho umelca a jeho manželky vyvolával od začiatku veľkú dávku kontroverzie. Okrem toho, že sa Censori po boku Westa pravidelne objavovala v poriadne odvážnych outfitoch sa hovorilo aj o tom, že sa jej blízke okolie o ňu veľmi bojí.

V posledných týždňoch sa však dvojica spoločne neobjavovala a tak sa začalo hovoriť o tom, či za tým náhodou nebude rozpad ich vzťahu. Tieto reči sa napokon podľa zdroja magazínu TMZ potvrdili a svojich najbližších už mali dokonca informovať, že sa rozvádzajú. 

Žiadne ďalšie detaily však zdroj neprezradil a tak sa nevie ani to, ktorý z dvojice bol tým, ktorý rozvod inicioval. West však mal povedať, že sa plánuje presťahovať do Tokia a Censori sa momentálne nachádza v jej rodnej Austrálii, kde trávi čas so svojimi blízkymi. 

Kanye West a Bianca Censori
Zobraziť galériu (2)
Kanye West a Bianca Censori  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu