Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Doja, kde je tvoja hranica?! Slávna speváčka na afterpárty: Ukazovala ZJAZVENÉ prsia!

Doja Cat Zobraziť galériu (3)
Doja Cat (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Speváčka Doja Cat (28) je známa svojím extravagantným štýlom obliekania. Veď len včera sme na Topkách písali o plachte, v ktorej išla na nákupy luxusných šperkov. A rovnako "minimálne" sa obliekla aj na afterku po Met Gala. Navlečená bola v priesvitnej sieťke, ktorá odhaľovala jej zjazvené prsia!

Galéria: Doja Cat

Kde sú jej hranice? Toto sa zrejme pýta každý, kto v poslednom čase videl speváčku a textárku Doju Cat. Či už ide na luxusný večierok, prestížny galavečer alebo len na nákupy do obchodu, zakaždým robí všetko pre to, aby na seba upútala pozornosť a svojím bizarným outfitom sa dostala do médií po celom svete.

Len včera sme na Topkách písali o jej výjazde do luxusného klenotníctva len v posteľnej plachte. No a na prominentnú afterpárty, ktorá sa konala po najväčšej módnej udalosti roka, sa neobliekla o nič viac. Do spoločnosti dorazila v komplete, ktorý pripomínal telové pančušky. Pod "outfit" si však dala iba nohavičky, podprsenku nechala doma. 

Všetkým tak naplno ukazovala svoje nahé prsia. A aj jazvy, ktoré jej od bradaviek siahali cez celé prsia až dole. Minulý rok totiž priznala, že podstúpila celotelovú liposukciu a spolu s ňou aj modeláciu prsníkov. A práve po tejto operácii na jej ženských zbraniach zostala "pamiatka". 

Doja, kde je tvoja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Doja CatMet Gala 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu