Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Nový hviezdny pár šoubiznisu: Slávna speváčka mala zbaliť herca z populárneho seriálu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LONDÝN - O tom, že speváčka Doja Cat (28) a herec Joseph Quinn (30) majú k sebe blízko, sa vie už niekoľko rokov. Ich najnovšie zábery však vyvolali obrovské špekulácie a mnohí si myslia, že známa dvojica tvorí pár.

Americká hviezda patrí medzi najslávnejšie speváčky súčasnosti a okrem toho na seba pravidelne strháva pozornosť aj mimoriadne odvážnymi outfitmi, ktoré sú podľa niektorých fanúšikov často za hranou.

Počas víkendu sa však v britských médiách začalo v súvislosti s ňou spojovať slávne meno. Tým je londýnsky rodák Joseph Quinn. Dvojica si totiž užívala spoločné chvíle, pričom ich zachytili fotografi a ich fotky zverejnil The Sun

O tom, že má táto dvojica k sebe blízko, sa vie od roku 2022. Vtedy hudobníčka napísala súkromnú správu mladému kolegovi Quinna - Noahovi Schnappovi, aby mu povedal, nech jej napíše a rovnako sa pýtal, či má priateľku. Schnapp však tieto správy zverejnil, z čoho bola speváčka poriadne naštvaná. Teraz to však vyzerá tak, že po dvoch rokoch sa jej snaha konečne vyplatila.

Joseph Quinn sa preslávil hlavne vďaka úspešnému seriálu Stranger Things. Okrem toho sa objavil aj v ďalšom známom počine Game of Thrones a v poslednej dobe pracoval na očakávaných filmoch, ako je Tiché Miesto: Prvý Deň, ktorý mal premiéru počas leta, či Gladiátor II a Fantastická štvorka, ktoré vyjdu na konci tohto, respektíve na začiatku budúceho roka. 

Joseph Quinn
Zobraziť galériu (2)
Joseph Quinn  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Doja CatJoseph Quinn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu