Nedeľa20. október 2024, meniny má Vendelín, zajtra Uršuľa

PRVÉ slová po incidente Plačkovej muža s Attilom: TOTO je dôvod, prečo dostal Rene facky!

Attila Végh napadol Reneho Rendyho s kamarátom Zobraziť galériu (3)
Attila Végh napadol Reneho Rendyho s kamarátom (Zdroj: Ján Zemiar/Instagram RR)

BRATISLAVA - Rene Rendy pred pár dňami zverejnil na sociálnej sieti šokujúce video, kde facky od MMA zápasníka Attilu Végha.Teraz sa k celej situácii vyjadrili. Pre toto dostal facky!

Postaral sa o poriadny rozruch! Rene Rendy pred pár dňami na sociálnej sieti zverejnil video, na ktorom spolu s kamarátom známym pod pseudonymom Cicoband, dostali facky od zapásnika Attilu Végha. Z ničoho nič, po slovnej výmene názorov plnej vulgarizmov. Fanúšikovia ostali z toho veľmi prekvapení, no nemysleli si, že išlo o reálnu situáciu. „To by si Attila nedovolil kvôli svojej kariére a vyzerá to dosť nahrané," ozval sa jeden z priaznivcov.

„Veď to je nahrané, slabučkí herci ste," skonštatoval zase ďalší. Všetci sa zhodovali na tom, že to budeme promo na nový videoklip. Dnes sa k celej kauze obaja vyjadrili. „Takto ste videli, že ako pekne sa robia intrigy," zhodnotil s úsmevom na perách známy zápasník a dodal, že sú stále dobrí kamaráti. Takže tí fanúšikovia, ktorí tvrdili, že je to celé fejk, mali nakoniec pravdu. Naleteli ste Renemu a Attilovi?

PRVÉ slová po incidente
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram RR)

Viac o téme: Attila VéghRene StrauszRene Rendy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu