Nedeľa20. október 2024, meniny má Vendelín, zajtra Uršuľa

Kontroverzný Slovák 2 mesiace po ROZVODE: Čaká dieťa so 17-ročnou partnerkou!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Miri Vlček sa do povedomia širšej verejnosti dostal ako manžel influencerky Mikely Vlček. Do pamäti Slovákov sa zapísali rôznymi kontroverznými vyjadreniami. Aktuálne sú už dva mesiace po rozvode a každý z nich má nového partnera. A najnovšie Miri šokoval novinkou. Stane sa otcom!

V roku 2022 sa Mikela a Miri Vlčekovci zobrali. Manželstvo im však dlho nevydržalo a po roku a pol ohlásili krach. Po dlhšom zahmlievaní to bola práve influencerka, ktorá všetko priznala. „Chcela som, aby ste mali stopercentne potvrdené z mojej strany, že som sa rozišla s mojím manželom a idem sa rozvádzať,“ povedala ešte v máji. V auguste si kontroverzný párik povedal definitívne zbohom.

Súd ich rozviedol. Mikela aj Miri žijú život s novými partnermi. No a teraz Miri s novou priateľkou šokovali radostnou správou. 17-ročná hnedovláska je tehotná. „Začali sme ako dvaja, ale čoskoro budeme traja," napísal hrdý budúci otecko. Známy Slovák má z predchádzajúceho vzťahu ešte dvoch synov. Okolnosti, za ktorých sa Mikela s Mirim rozišla, neboli najpríjemnejšie.

„Ja nechcem život plný drog, ja nechcem každý deň f*tovať, ja nechcem, aby sa nosili do nášho domu drogy, ja nechcem žiť s tákymto človekom, nechcem žiť na dojazdoch, nechcem žiť s niekým, kto psychicky týra, kto ti robí zle, kto ti nadáva, kto ťa uráža, kto ťa ponižuje, kto ťa hádže na zem, kto ti šklbe vlasy," šokovala svojimi slovami v minulosti.

Kontroverzný Slovák 2 mesiace
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MV)

Viac o téme: Miri VlčekMikela Vlček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu