Nedeľa20. október 2024, meniny má Vendelín, zajtra Uršuľa

Známa Slovenka po KRACHU vzťahu s talianskym šéfkuchárom: TOTO je jej NOVÝ frajer!

Andrea Ena a Deni Atlas Zobraziť galériu (2)
Andrea Ena a Deni Atlas (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Známa Slovenka je po rozchode so známym šéfkuchárom opäť zadaná. S novým frajerom sa ukázala na verejnosti. Aha, ako im to pristane!

Andrea Ena tvoril pár s niekoľkými známymi Slovenkami. V roku 2018 s moderátorkou relácie Na chalupe Katarínou Jesenskou. Iskra medzi nimi preskočila počas nakrúcania relácie a po vyše roku sa rozišli. V roku 2020 randil s finalistkou Miss Universe SR a módnou návrhárkou Martinou Grešovou. Ani ich vzťah nemal dlhú trvácnosť. Neskôr zbalil expartnerku mafiánskeho bosa a bývalú Miss Slovensko Adrianu Pospíšilovú.

V roku 2022 sa zase zapozeral do bývalej modelky Denisy Šiška, ktorá mu veľmi učarovala. Vzal ju na luxusnú dovolenku na Maldivy. Tá má z bývalého manželstva dve deti - dcéru Atlas a syna Denisa. Ich vzťah vyzeral naozaj vážne, ale známemu šéfkuchárovi nevydržal ani ten. O rok neskôr ohlásili rozchod. Dlho sa po boku Denisy nikto neobjavoval, až doteraz. Na otvorení zábavného parku v Petržalke sa objavila so svojimi deťmi a novým partnerom. Pozrite!

Otvorenie zábavného parku. Na snímke Deni Atlas s partnerom a deťmi
Zobraziť galériu (2)
Otvorenie zábavného parku. Na snímke Deni Atlas s partnerom a deťmi  (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Andrea EnaDeni Atlas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu