Sobota19. október 2024, meniny má Kristián, zajtra Vendelín

VIDEO Attila Végh NAPADOL Plačkovej muža s kamarátom: Ľudia im to NEVERIA... Je to NAHRATÉ!

Attila Végh napadol Reneho Strausza s kamarátom
Attila Végh napadol Reneho Strausza s kamarátom (Zdroj: Instagram RR)

BRATISLAVA - Rene Strausz, manžel Zuzany Plačkovej, zdieľal na Instagrame video, na ktorom ho spolu s jeho kamarátom napadol Attila Végh. Ľudia si však nemyslia, že išlo o niečo reálne. Práve naopak.

Rene Strausz zdieľal na sociálnej sieti Instagram šokujúce video. Nachádza sa na ňom on spolu s kamarátom, ktorý je na internete známy ako Cicoband. Spoločne sedeli v nejakom bare, kde za nimi prišiel MMA zápasník Attila Végh a z ničoho nič po slovnej výmene názorov napadol. „Na toto video sa vyjadríme v nedeľu na Instagrame," znel popis k videu. Fanúšikovia ostali z toho veľmi prekvapení, no nemyslia si, že išlo o reálnu situáciu.

„To by si Attila nedovolil kvôli svojej kariére a vyzerá to dosť nahrané," ozval sa jeden z priaznivcov. „Veď to je nahrané, slabučkí herci ste," skonštatoval zase ďalší. Všetci sa zhodujú, že to budeme promo na nový videoklip. Rene ani Cicoband však nič bližšie neuviedli a rozuzlenie celej kauzy sa teda dozvieme zrejme len v spomínanú nedeľu. Tak sa nechajme prekvapiť.

Viac o téme: Attila VéghRene StrauszCicoband
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu