Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

Tajomstvo TOP postavy 58-ročnej Sklovskej: Lelkes začal a Sisa to už musela priznať!

Sisa Lelkes Sklovská
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je skvelá speváčka, ale neváha sa postaviť aj na predvádzacie mólo. Sisa Sklovská predsa na výročnej prehliadke Jany Pištejovej nemohla chýbať!

Tento týždeň sa konala módna prehliadka Bratislavské módne dni, kde na móle zahviezdila aj speváčka Sisa Sklovská. V bielom nohavicovom kostýme a trblietavom striebornom tope vyzerala vynikajúco. „Treba chodiť rovno... dávať pozor, aby som nezakopla, žiadne zaváhanie, ale už na tie roky sa cítim dosť isto, lebo u Janky predvádzam už veľmi veľa rokov, aj si to veľmi vážim“, hovorí Sisa a skladá Jane Pištejovej poklonu: „Ona je najlepšia, ja som jej celé roky hovorila, že ona je proste topka!“

Sisa má vynikajúcu postavu, takže si môže dovoliť robiť modelku. Výborne vyzerá vo všetkom, čo si oblečie, takže nemusí mať žiadne špeciálne nároky či požiadavky. „Vo všetkom, čo robí, preukazuje najvyššiu mieru disciplíny,“ vychválil svoju manželku Juraj Lelkes a prezradil, aké má Sisa pravidlá a prečo v predstaveniach dosiaľ nikdy nemuseli rozširovať jej kostýmy. „Pred koncertami v jednom kuse žije s tým, že dáva pozor, aby náhodou, čo má na sebe, nebolo malé…“ Tak si pozrite video a dozviete sa recept, ako sa to dá dosiahnuť, a celkom bezbolestne.

Tajomstvo TOP postavy 58-ročnej Sklovskej: Lelkes začal a Sisa to už musela priznať! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Sisa SklovskáBMDMóda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu