Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Cibulková na prechádzke s dcérkou: TAKTO vyzerá v realite a... Na nohách mala LUXUSNÉ papuče!

Dominika Cibulková na prechádzke s dcérkou Zobraziť galériu (7)
Dominika Cibulková na prechádzke s dcérkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dominiku Cibulkovú sa nám podarilo stretnúť v uliciach Bratislavy. Aj ona je len bežný človek a na prechádzky chodí v pohodlnom oblečení. Veď dôkazom toho je aj to, že mala na nohách luxusné papuče.

Dominika Cibulková je na ceste za vysnívanou postavou. Vyzerá dokonalo. Svedčia o tom aj najnovšie fotografie, ktoré sa podarili zachytiť nášmu fotografovi. Ten ju stretol v centre Bratislavy, keď bola na prechádzke s dcérkou Ninkou. Aj bez toho, aby pózovala, je viditeľné to, že na sebe maká. Bývalá tenistka je tiež len bežný človek a keď nejde do prominentnej spoločnosti, v meste ju dokážete stretnúť aj v pohodlnom outfite.

Na sebe mala cyklo šortky a oversize tričko. Pri účese toho veľa maminky nezmôžu. Všetky to poznajú, pri deťoch treba mať vlasy buď v drdole alebo v copíku, čo mala aj Dominika. No mnohých mohla šokovať jej obuv. Na nohách mala papuče luxusnej značky, ktoré su teraz veľmi trendy. A niet divu, keďže sú určite vhodnou alternatívou pri ratolesti, ktorá už chodí. FOTO ako vyzerá Dominika počas prechádzky nájdete v galérii.

Viac o téme: Dominika CibulkováPrechádzka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu