Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Cibulková radí mamičkám: Všetko sa dá, keď sa chce! VIDEO vás prekvapí, čo to tam stvára NiNi?

Honosná oslava u Dominiky Cibulkovej: Malá Ninka oslávila prvé narodeniny
Honosná oslava u Dominiky Cibulkovej: Malá Ninka oslávila prvé narodeniny (Zdroj: archív DC)

BRATISLAVA – Lepšiu pomocníčku si ani nemohla želať! Dominika Cibulková je neúnavná vo svojej snahe zhodiť nadbytočné kilá a darí sa jej skvele. Bodaj by aj nie, keď má takú milú podporu.

Dominika Cibulková dosiahla svoje víťazstvá v tenise aj vďaka pevnej vôli, trpezlivosti a výdrži. A pevnú vôľu má aj pri cvičení a zhadzovaní kíl, s ktorými veľmi úspešne zápasí už asi pol roka. Podarilo sa jej zhodiť necelých 20 kíl a dole plánuje dať ešte asi 6 kíl. Nie je to však zadarmo. Na sociálnych sieťach prezentuje svoju snahu a motivuje ženy aj k tomu, aby nehľadali výhovorky, ale začali tvrdo makať. Napríklad aj vtedy, keď sa im pod nohami potuluje malé dieťa: „Naše spoločné ránka vyzerajú aj takto. Keď mamina chce spevniť brucho a NiNi asistuje. Takže len malá pripomienka, že všetko sa dá, keď sa chce a na budúci rok možno bude aj "6pack"“, napísala k videu, kde sa jej rozkošná dcérka prizerala, ako mama cvičí a viac ju pri tom zaujímal mobil, na ktorý Dominika nakrúcala video.


A po niekoľkých dňoch pridala ďalšie videjko, ako usilovne švihá nohami počas víkendového „leňošenia“ na chalupe: „Family time, ale mamina maká na nedostatkoch aj takto, aj keď iba po kúskoch, ale všetko sa počíta. Máte aj vy nejakú partiu na tele, na ktorej musíte dvojnásobne makať? Za mňa je to jednoznačne brucho a po 2 pôrodoch ani nehovorím, nestačí len úbytok hmotnosti, ale bruško sa musí pekne stiahnuť aj správnym cvičením, takže ja takto a nabudúce leto to rozbalím naplno, kamoši“, teší sa Dominika z vlastného úspechu. Bodaj by aj nie, keď sa jej tak vynikajúco darí...

Cibulková radí mamičkám: Všetko sa dá, keď sa chce! VIDEO vás prekvapí, čo to tam robí NiNi? (Zdroj: Facebook DC)

Viac o téme: ChudnutieDominika CibulkováCvičenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu