Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Známa exmarkizáčka PORODILA: Kontrakcie mala 3 dni... Siahla si na úplné DNO!

 Eva Zelníková Strážnická porodila Zobraziť galériu (2)
Eva Zelníková Strážnická porodila (Zdroj: Instagram EZ)

HAVÍŘOV - Zo známej exmarkizáčky sa stala dvojnásobná mamina. Na svet priviedla dcérku po 3 dňoch kontrakcií. Myslela si už, že bude musiet podstúpiť cisársky rez.

Galéria: Eva Zelníková

Eva Zelníková Strážnická zahviezdila na Farme 9. Odvtedy sa jej život poriadne zmenil. Vydala sa, porodila synčeka Mattea a s manželom plánovali aj ďalšie bábätko. Minulý rok v októbri však oznámila smutnú správu. „27.10. si navždy zapamätám. Život nás všetkých stále skúša. Aj keď túto skúšku som dúfala, že nikdy nezažijem a nepriala by som ju nikomu. Mám za sebou asi najhoršie 2 dni v živote. Jeden deň sa nič netušiaci ešte tešíte a plánujete a ďalší je už nočná mora. Niektorí ste tušili správne... Prišli sme o bábätko,“ informovala vtedy exfarmárka na sociálnej sieti.

 V máji oznámila, že je opäť tehotná, no a jej malý zázrak prišiel na svet včera. Po tom, čo mala od soboty kontrakcie a pôrod nepostupoval, si myslela, že bude musieť podstúpiť cisársky rez. No nakoniec všetko dobre dopadlo a porodila prirodzene. „Tak toto bol zážitok, stále sa spamätávam a nemôžem tomu celému uveriť. Dnes ráno sa nám narodila prirodzeným pôrodom do vody Anabella Strážnická s mierami 3130 gramov a 49 cm. Po 3 dňoch kontrakcií, kedy som už bola na psychickom dne, nevyspatá a vyčerpaná a zmierená s ďalším cisárskym rezom, prišiel tento zázrak. Keď vám to celé rozpoviem tak snáď ani neuveríte," napísala. Gratulujeme!

Viac o téme: Eva Zelníková StrážnickáPorodila
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu