Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Maduar NALOŽIL exčlenovi MC Erikovi: Vytiahli veľkú ŠPINU... DJ povoláva PRÁVNIKOV!

Na adresu svojho bývalého člena Erika Arestu však povedali aj ďalšie šokujúce informácie ohľadom jeho fungovania s Maduarom v rokoch 1994 a 1995. Vraj si poza ich chrbát chystal sólovú kariéru a Barbaru, ktorú do skupiny priniesli Matyinkovi, im "ukradol". Dokonca mal pôvodným členom zoskupenia tajiť veľké akcie, na ktoré boli pozvaní ako Maduar, a tak bratia takmer prišli o veľkú podpisovú akciu v Prahe. 

Aresta si vraj dokonca chcel nechávať všetky ocenenia, ktoré skupina získala. „Napriek tomu, že už vtedy bol v projekte MC Erik & Barbara. To nám skrátka chcel niekto škodiť,“ uviedli Matyinkovci. „Vrcholom všetkého bolo, keď niekto nacupital na Úrad priemyselného vlastníctva 2 dni po tom, čo sme si našťastie zaregistrovali ochrannú známku Maduar, náš bývalý člen tam išiel s tým istým - nie preto, že by to potreboval, už vtedy bol v projekte MC Erik & Barbara. Len preto, aby Maduar ako taký zlikvidoval a zničil konkurenciu,“ dodali hudobníci. 

Erik Aresta aktuálne vystupuje s Ivanou Poláčkovou. Spoločne majú projekt MC Erik a Ivana.
Zobraziť galériu (5)
Erik Aresta aktuálne vystupuje s Ivanou Poláčkovou. Spoločne majú projekt MC Erik a Ivana.  (Zdroj: Instagram MC Erik)

Video, samozrejme, nenechalo chladným ani samotného Erika Arestu, ktorý na sociálnej sieti Instagram zverejnil vyjadrenie. „V posledných dňoch sa na YouTube kanáli skupiny Maduar objavilo video, ktoré obsahuje nepravdivé, nepodložené a urážlivé informácie o mojej osobe, mojej rodine a rodine Barbary Haščákovej. Chcem jasne zdôrazniť, že tvrdenia uvedené vo videu sú klamlivé a zavádzajúce,“ píše vo vyhlásení. Ďalej vyzval autorov, aby video okamžite odstránili a verejne sa ospravedlnili za šírenie nepravdivých a nenávistných informácií. 

A aby toho dosiahol, rozhodol sa na pomoc povolať aj právnikov. „Som v tejto veci v kontakte s rodinou Barbary Haščákovej ako aj s právnymi zástupcami a spoločne zvažujeme dostupné právne kroky na ochranu nášho mena a reputácie. Chcel by som poďakovať fanúšikom a rodine za ich neustálu podporu. Tieto útoky sa nedotýkajú len mňa, ale aj môjho otca a rodiny Barbary, čo považujem za absolútne neprijateľné,“ dodal. 

Viac o téme: MaduarErik ArestaMC Erik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu