Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

ZÁHADA okolo samovraždy Karla Heřmánka (†76): Tento týždeň mal podstúpiť OPERÁCIU!

Karel Heřmánek Zobraziť galériu (2)
Karel Heřmánek (Zdroj: Nero Production)

PRAHA - Posledný týždeň je témou číslo jeden u našich západných susedov samovražda obľúbeného herca Karla Heřmánka (†76). Legenda sa v sobotu zastrelila počas zážitkového kurzu na stelnici. Ako blízki prezradili, trápili ho neznesiteľné bolesti trojklanného nervu. Pomoc však bola na dosah... Tento týždeň mal vraj podstúpiť operáciu!

Galéria: Karel Heřmánek

V prípade samovraždy Karla Heřmánka sa často skloňovali jeho nepríjemné zdravotné problémy. V máji dostal zápal trojklanného nervu, ktorý sa mu neustále vracal a nezaberali ani lieky. K radosti zo žitova mu nepridávali ani bolesti chrbtice, kvôli ktorej v roku 2018 podstúpil operáciu. Práve toto mnohí považujú za dôvod jeho tragického skratu. 

Na verejnosť sa však dostávajú stále nové šokujúce informácie. Ako informuje Blesk.cz, jeho hereckí kolegovia si šuškajú o tom, že pomoc pre Heřmánka bola doslova na ceste. Vraj bol už objednaný do Nemocnice Na Homolce na zákrok, ktorý mu od neznesiteľných bolestí mal uľaviť, či dokonca od nich herca úplne zbaviť. 

„Po celý čas, čo Karel mesiace trpel, hľadala rodina nejaké riešenie. Medikácia totiž nepomáhala,“ prezradil spomínanému denníku jeden z hercov. „Nakoniec došlo aj na gama nôž, ktorý býva spojovaný skôr s liečbou rakoviny. Ale používa sa aj v prípadoch, ako bol ten jeho. Vraj naňho mal ísť dokonca už tento týždeň,“ dodal kolega. Preto je Heřmánkove rozhodnutie odísť k tohto sveta pre mnohých obrovskou záhadou. 

Karel Heřmánek a Jiří Bartoška
Zobraziť galériu (2)
Karel Heřmánek a Jiří Bartoška  (Zdroj: Divadlo Bez zábradlí)

Viac o téme: Karel Heřmánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu