Sobota14. september 2024, meniny má Ľudomil, Radka, zajtra Jolana

ŠKANDÁL v českom šoubiznise: Bojovník priznal SEX so 14-ročnou!

(Zdroj: Instagram/ClashoftheStars)

PRAHA - Pred dvomi mesiacmi o jeho nevydarenej žiadosti o ruku písal celý svet... A aktuálne sú ho plné "noviny" opäť. Reč je o českom bojovníkovi z organizácie Clash of the Stars, Lukášovi Bukys Bukovazovi (21). Priznal sa k sexu so štrnásťročným dievčaťom!

V júni o českom bojovníkovi z Clash of the Stars písal celý svet. Po jednom zo zápasov totiž priamo v klietke požiadal svoju priateľku Terezu o ruku. Romantický moment však skončil fiaskom. Namiesto očakávanej odpovede, pred stovkami ľudí zahlásila: „Po tom všetkom, čo sa stalo, asi skôr nie. Podviedol si ma s Nikolou Lauberovou.“

Informácia o zničených zásnubách obletela celý svet, písali o nej napríklad aj na jednom z najsledovanejších webov Británie, Daily Mail. No a aktuálne na seba Lukáš Bukovaz alias Bukys púta pozornosť opäť. Nedávno verejnosť obleteli špekulácie o jeho pomere s maloletým dievčaťom. A on ich teraz potvrdil vo vyjadrení na sociálnej sieti Instagram. 

Došlo k tomu vraj pred dvomi rokmi. „Mal som kamarátku, dohodol som sa s ňou, že budeme mať pohlavný styk. Tak sa sa aj stalo a o tri týždne mi volala kriminálka, že mám prísť na výsluch,“ priznal Bukys s tým, že si dovtedy myslel, že dievča malo 15 rokov. Za sex s neplnoletou dostal podmienku, ktorá stále trvá. „Toto sa môže stať každému chalanovi,“ pokračoval a chlapom poradil, aby si od dievčat pýtali radšej občianske preukazy. 

Viac o téme: Clash of the StarsLukáš Bukys Bukovaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu