Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Kontroverzný Sulík sa opäť pripravuje: Ide sa POBIŤ!

(Zdroj: FNC)

BRATISLAVA - Premiéra pod vlajkou organizácie mu vyšla na jednotku. Filip Sulík si na svoj prvý zápas vo Fight Night Challenge musel vinou zranenia počkať o čosi dlhšie, no oplatilo sa. Výzvu pred zaplnenými tribúnami si naplno užil a bezprostredne po víťazstve neskrýval obrovské nadšenie. Nie je preto žiadnym prekvapením, že súčasťou bratislavského turnaja bude aj v októbri.

Debut v popularitu naberajúcom projekte si mal odkrútiť už na piatom podujatí v decembri 2023. Vinou zranenia si ale na zápas musel počkať o štyri mesiace dlhšie. Pôvodný súper Strýco Filip s ním v tomto termíne meranie síl odmietol, no príležitosti sa chopil podnikateľ Miroslav Vlček. Filip Sulík predviedol v ringu absolútnu dominanciu, ukázal maximálnu pripravenosť a protivníka poslal učebnicovou kombináciou k zemi už po zhruba dvadsiatich sekundách.

Programátor a influencer si v Bratislave užíval mohutnú podporu zo strany publika, ktorú podľa vlastných slov ani sám nečakal. V útrobách štadióna ním neskôr lomcovali emócie, pričom nechýbali ani slzy zadosťučinenia. „V živote som nebol takto šťastný,“ priznal vtedy priamo medzi lanami.

Filip Sulík v minulosti stihol absolvovať niekoľko konfrontácií pod amatérskymi pravidlami. Meno jeho nadchádzajúceho protivníka zatiaľ svetlo sveta neuzrelo. K potenciálnym kandidátom by ale teoreticky mohol patriť Imrich „Baron“ Štefánik, s ktorým mal dlhotrvajúci spor. Dvojica si dlhé obdobie vymieňala ostré odkazy prostredníctvom sociálnych sietí.

Siedmy turnaj Fight Night Challenge sa uskutoční 26. októbra 2024. Hostiť ho bude Národné basketbalové centrum v hlavnom meste Slovenska. Mená známych osobností, profesionálnych športovcov, ale aj celebrít, ktoré vkročia do ringu, bude organizácie postupne zverejňovať na sociálnych sieťach. Vstupenky si je už teraz možné zaistiť v sieti predpredaj.sk.

Viac o téme: Fight Night ChallengeFilip Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu