Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Namiesto ZÁSNUB medzinárodná HANBA: Českého zápasníka ODMIETLA frajerka… Píšu o nich až v Británii!

Prsteň odmietla! Zobraziť galériu (2)
Prsteň odmietla! (Zdroj: Instagram/ClashoftheStars)

OSTRAVA - Tak to je hanba na 100 rokov! Českého zápasníka odmietla frajerka pred očami publika. Táto fraška sa dostala aj na titulku britského denníka!

Organizácia Clash of the Stars je známa svojou bizarnosťou. V ringu sa totiž bijú influenceri, hudobníci, hendikepovaní ľudia... Neostala svojim fanúšikom nič dlžná ani tentoraz. Galavečer si prišlo užiť množstvo ľudí a medzi nimi aj známe tváre zo sveta šoubiznisu. No a český zápasník sa postaral pre nich o vtipný program. Urobil si hanbu na 100 rokov. Z tohto sa bude spamätávať dlho!

Lukáš Bukovaz alias Bukys najprv rýchlo prehral svoj zápas, ​​no a potom ešte v klietke emotívne pokľakol pred svoju partnerku Terezu a požiadal ju o ruku. Lenže tá ho odmietla pred celým publikom. „Po tom všetkom, čo sa stalo, asi skôr nie. Podviedol si ma s Nikolou Lauberovou,“ povedala mu pred stovkami ľudí. No a neznemožnili sa len v Česku, ale začalo sa o nich písať už aj v zahraničí. Daily Mail, jeden z najsledovanejších webov Británie aj celého sveta, zaradil článok o tejto fraške akú druhú hlavnú správu pondelkového rána.

Titulok znel nasledovne: "Brutal moment cage fighter proposes to girlfriend just after losing a fight and she says NO" v preklade "Brutálny moment zápasníka v klietke, požiadal priateľku o ruku po prehratom zápase a ona povedala nie". Bukys však neveru odmietal, ale s Nikolou, ako sa ukázalo, sa začal baviť až po svojom prehratom zápase. Na sociálnej sieti Instagram zdieľali spoločné odvážne videá.

Namiesto ZÁSNUB medzinárodná HANBA:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Viac o téme: ZásnubyLukáš Bukys Bukovaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu