Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Rytmus VYTOČENÝ do biela: Ruší koncert… Oklamali ho!

Patrik Rytmus Vrbovský
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BARDEJOV - Tak toto ešte nezažil! Patrik Rytmus Vrbovský mal odohrať svoje vystúpenie v meste Bardejov. Svojim fanúšikom však oznámil, že sa koncert ruší. Urobil tak, pretože ho oklamali. Čo sa stalo?

Okolo Patrika Rytmusa Vrbovského je v poslednom období veľmi rušno. Ako sme vás včera na Topkách informovali, polícia našla zlodejov, ktorí mu vykradli dom. Ešte predtým vyšlo najavo, že mu zhorelo nové auto. No a teraz... Oklamali ho organizátori! Raper mal odohrať koncert v meste Bardejov, no musel ho veľmi nerád z niekoľkých dôvodov zrušiť.

Vystúpenie bolo objednané agentúrou vo februári tohto roka. Všetko riešil jeho manažér. „Následne sme podpísali zmluvu za vystúpenie za dohodnutú sumu 8.000 eur + DPH. Následne podľa všetkého táto agentúra alebo niekto z ľudí, ktorí s tým robili, predali môj koncert ďalej sponzorovi za 13.200 eur, neviem si predstaviť, ako inak sa táto suma dostala do nejakej zmluvy, ale nebol to môj dohodnutý honorár," začal v úvode.

„Považujem to za nehoráznosť a extrémny oj*b. Odmietam, aby sa na mojom vystúpení okrádali slovenské mestá a ich obyvatelia, ktorí platia dane. Ak to tak funguje, tak prosím bezo mňa. Nám nikto nepovedal, že moje vystúpenie bude predávať ďalej a ešte s takou obrovskou províziou," pokračoval s tým, že odmieta byť súčasťou takýchto hier a rôznych konšpiračných teórií.

„Dohodnutý honorár za koncert posielam späť a mám ešte odkaz pre mojich fanúšikov, ktorí sa na mňa tešili a rovnako tak ako ja, sú v tom nevinne: Do Bardejova rád prídem, len sa ozvite priamo môjmu managerovi. Budete to mať lacnejšie, než tento oj*b od človeka, ktorý má toho podľa mojich informácii na konte už viac," dodal na záver.

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu