Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Rytmus s Jasminou v STRACHU o syna: Utekali do nemocnice!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský so synom Sanelom Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský so synom Sanelom (Zdroj: Instagram J.A.V.)

BRATISLAVA - Báť sa o vlastné deti je ten najhorší pocit. Bezmocnosť niekedy privádza do šialenstva. Rytmus s Jasminou vedia o tom svoje. So synom utekali do nemocnice!

Galéria: Jasmina Alagič

Jasmina Alagič priviedla synčeka Sanela na svet v roku 2019. Z Patrika Rytmusa Vrbovského sa tak stal hrdý otec. Obaja si rodičovstvo veľmi užívajú a so Sanelom trávia všetok svoj voľný čas. Na sociálnych sieťach zdieľajú momenty radosti, no najnovšie i strachu. Museli totiž utekať do nemocnice. Moderátorka pridala na Instagram záber z bratislavskej nemocnice na Kramároch, a tak vystrašila svojich fanúšikov. Vzápätí vysvetlila, čo sa deje.

„Moc Vám ďakujem za Vaše správy, nechcela som Vás vystrašiť, veľmi moje srdce hreje ako Vám na nás a hlavne na malom záleží, nie je to ale nič vážne. Má len nešťastnú reakciu na uštipnutie a momentálne sa nápadne podobá na kyklopa. Skôr som chcela vypichnúť, aké sa to snažia mať pre deti milé a personál bol absolútne skvelý. Viac ale ako inokedy sa modlím za zdravie pre naše a Vaše deti,“ napísala. Prajeme skoré zotavenie.

Rytmus s Jasminou v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: NemocnicaPatrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičSanel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu