Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Rytmus sa vyjadril ku KONTROVERZNEJ téme: TAKTO by reagoval, keby sa jeho syn PREOPEROVAL na ženu!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (2)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Patrik Rytmus Vrbovský (47) je úspešným slovenským raperom, no v prvom rade je milujúcim otcom syna Sanela (5) a manželom moderátorky Jasminy Alagič Vrbovskej (35). A práve v súvislosti so svojou rodinou sa vyjadril ku kontroverznej téme, ktorá aktuálne rozdeľuje spločnosť. Takto by reagoval, keby sa jeho syn preoperoval na ženu alebo by chcel žiť s chlapcom!

Galéria: Patrik Rytmus Vrbovský

Hviezdny raper dal na sociálnej sieti Instagram možnosť svojim fanúšikom pýtať sa ho otázky. A prišla na pretras aj téma, ktorá stále veľmi rezonuje spoločnosťou a rozdeľuje ju na dva tábory. Otázka znela, či by Rytmusovi nevadilo, keby sa jeho syn preoperoval na ženu, prípadne keby mal partnera. A jeho odpoveď určite mnohých prekvapila. 

„Pozri, život prinesie hocičo. Myslím tým ako napríklad hračky prírody. Anomálie, pestrosť pocitov, pestrosť vnímania sveta, pestrosť sexuálnych orientácií. Pestrosť vierovyznania, atď,“ uviedol v úvode svojej odpovede. „V kútiku duše ti možno môže vadiť, aj keby bol tvoj syn čajočka, ale ak by bol môj syn nešťastný za to, že mu nedoprajem žiť život podľa seba, tak je to netolerancia a zadubenosť,“ pokračoval. 

„Aby sme sa pochopili raz a navždy. Ja mám rád gayov, trans ľudí. V umeleckomsvete sú jedni z naj,“ priznal Rytmus. No zároveň odhalil, čo mu v tejto súvislosti vadí. „Mne vadí tá veľmi agresívna politika pretláčania tejto komunity za účelom rozj*bať systém za hranicami nechutnosti, čo spôsobuje úplný mišmaš deťom v hlavách a vlastne človek vyznávajúci tradičné hodnoty sa má cítiť ako menšina, rusofil a netolerantný kok*t,“ dodal. 

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu