Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

Rytmusov koncert bude MEGA: Aréna praská vo švíkoch... MUSIA otvoriť aj najvyššie poschodia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V pražskej O2 aréne chystá ikona česko-slovenskej hudobnej scény jeden z najväčších koncertov Rytmus - KING FOREVER. Už 14.9. sa predstaví s najznámejšími skladbami pred viac ako 20-tisíc fanúšikmi. A záujem o koncert je taký obrovský, že aréna musela otvoriť aj najvyššie poschodia pražského štadióna!

Viac ako 30 rokov na scéne a albumy Bengoro, Král, Fenomén, Krstný otec a Bengoro II., ktoré doslova lámaly rekordy a trhali rebríčky. To je tvorba Patrika “Rytmusa” Vrbovského, ktorá dnes už známeho rodáka z Piešťan dostala na absolútny vrchol hiphopovej scény, na ktorom kraľuje už viac ako dve dekády.  

V pražskej O2 aréne chystá ikona česko-slovenskej hudobnej scény jeden z najväčších koncertov Rytmus - KING FOREVER. Už 14.9. sa predstaví s najznámejšími skladbami pred viac ako 20-tisíc fanúšikmi, aby v najlepšej forme rozpútal šou s legendami ako Dara Rolins či speváčka Tina. Chýbať nebudú ani ďalší hviezdni hostia. “Všetci vieme, že to bude najväčšia oslava mojej kariéry a mojich doterajších hitom na takom prestížnom mieste akým je O2 aréna.”

Rytmusov koncert bude MEGA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Rytmus)

“Takže dáva zmysel, že tam budú všetci, ktorí boli neoddeliteľnou súčasťou mojej hudobnej cesty. Jednou z nich je aj Dara Rolins, s ktorou máme nesmrteľný hit Party DJ. Spája nás nielen táto pieseň, ale aj dlhá história aj preto som veľmi poctený, že bude súčasťou tejto oslavy,” konštatoval Rytmus.

Organizátori hlásia o lístky obrovský záujem, vďaka ktorému aréna otvára najvyššie poschodia pražského štadióna. Lístky na jedinečné predstavenie sa dopredávajú expresnou rýchlosťou každý deň. “Priatelia, ak máte radi moju tvorbu, na tomto koncerte nesmiete chýbať! Veľmi sa na celú šou a samozrejme na vás teším. Užijeme si to ako sa na kráľovskej oslave patrí!”

O nielen hudobný zážitok sa postará aj svetelná šou a jedinečný dizajn pódia, ktoré budú celú šou dopĺňať. 

Rytmusov koncert bude MEGA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

- archívny rozhovor - 

Rytmus a Jasmina budú mať vlastnú REALITY SHOW: Exkluzívne DETAILY zo zákulisia! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu