Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Veľké GESTO známeho Slováka: Po dráme na festivale sa VZDAL HONORÁRU!

Laci Strike sa rozhodol vzdať honoráru
Laci Strike sa rozhodol vzdať honoráru (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák/Instagram L.S.)

TRENČÍN - Včera zasiahla známy slovenský festival ničivá búrka, ktorá si vyžiadala škody. Spôsobila pád veľkého stanu a zranilo sa najmenej 12 ľudí. Známy tanečník sa po tejto dráme vzdal svojho honoráru za účinkovanie.

Festival sa pre tento rok ruší. Rozhodli o tom organizátori. „Na základe dostupných informácií by kontrola všetkých stavieb nemohla prebehnúť skôr ako do 24 hodín, čo znemožňuje pokračovať v programe festivalu. Bezpečnosť našich hostí je ale prioritou, a preto veríme, že naše rozhodnutie, ktoré sme spravili s veľkou ľútosťou, všetci pochopia," uviedli na sieti Facebook.

Búrka si vyžiadala mnohé škody a aj preto sa známy tanečník Laci Strike rozhodol vzdať sa svojho honoráru za účinkovanie. „Rozhodli sme sa, že sa vzdávame nášho honoráru za včerajšie účinkovanie,“ napísal a týmto krokom sa rozhodli v tejto ťažkej chvíli podporiť samotný festival. „Festival bol krásne pripravený. Ich team robí skvelú prácu. V aktuálnej chvíli to cítime takto. Držíme palce v riešení tejto situácie," dodal. Mnohí fanúšikovia ho za toto rozhodnutie oslavovali.

Viac o téme: Laci Strike
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu