Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Známi Slováci na festivale: Skoncová s dcérkou, Jablonský v OBLEKU a štýlová Vačková!

Známi Slováci si vyrazili na festival! Zobraziť galériu (3)
Známi Slováci si vyrazili na festival! (Zdroj: Instagram SS/ZV)

TRENČÍN - Aktuálne sa v Trenčíne koná 27. ročník známeho festivalu, ktorý si každoročne nenechávajú ujsť ani tváre zo šoubiznisu. Kultúrne sa vyžiť prišli napríklad Kristína Svarinská, Jakub Jablonský či Zuzana Vačková.

Bohatý program prilákal na festival mnoho Slovákov, no a medzi nimi aj známe tváre zo sveta šoubiznisu. Prvý deň je za nami, no a ako sme už zvyknutí, na podujatiach tohto typu sa medze fantázii nekladú. Niektoré celebrity vyvetrali poriadne odvážne outfity.

Odvaha nechýbala ani reality hviezde Ráchel Karnižovej, ktorá na každom festivale provokuje. Tentokrát neprišla až tak "vyzlečená". Síce mala na sebe iba plavkový vrch, no spodok tela skryla pod nohavice, ktoré vyzerajú ako z inej galaxie.

Ráchel Karnižová
Zobraziť galériu (3)
Ráchel Karnižová  (Zdroj: Instagram R.K.)

Jakub Jablonský zvolil celkom nezvyčajný outfit. Prišiel totiž v modrom obleku s čipkovanou košeľou. Netradičné oblečenie zvolil preto, lebo v jedno zo stánkov oddával istý párik. „Najväčší štýl v Trenčíne,“ okomentoval svoj odev.

Jakub Jablonský
Zobraziť galériu (3)
Jakub Jablonský  (Zdroj: Instagram J.J.)

Soňa Skoncová si užíva chvíle na materskej s dcérkou aj takýmto spôsobom. Spolu si vyrazili na festival. No a moderátorke to veľmi pristalo! Prišla v dlhých voľných šatách, v ktorých jej dozaista nebolo teplo v týchto horúčavách.

Zuzana Vačková bola ako vždy štýlová. Zo šatníka vytiahla minimalistické kúsky, ktoré doplnila zaujímavými náušnicami a slameným klobúkom.

Viac o téme: Soňa SkoncováZuzana VačkováJakub Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu