Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Na otvorení letnej sezóny bolo rušno: Aha, KOHO vyvetrali Bielovič, Lazaro či Barkolová

Liv Bielovič a Lazaro na otvorení letnej sezóny v známom vodnom parku
Liv Bielovič a Lazaro na otvorení letnej sezóny v známom vodnom parku (Zdroj: Ján Zemiar)

BEŠEŇOVÁ - V piatok a sobotu sa konalo otvorenie letnej sezóny v známom vodnom parku Bešeňová. Pozvanie na túto udalosť prijalo množstvo osobností, a väčšina z nich neprišla sama.

V známom vodnom parku neďaleko Ružomberka to vrelo. Otvorenie letnej sezóny sa konalo vo veľkolepom štýle a príležitosť zabaviť sa neodmietli mnohé známe tváre z kultúrneho i spoločenského života. Užívali si nielen slnečné lúče, letné osvieženie v podobe skvelých drinkov, dobrú hudbu či bazény, ale aj pestrý program. Ten začal už v piatok vystúpením kubánskeho speváka Lazara v sprievode tanečníc Mario Lopez. Spevák na víkend zobral aj svoju 13-ročnú dcéru Sarah.

Galéria: Otvorenie letnej sezóny v známom vodnom parku Bešeňová

V sobotu sa konalo otvorenie saunového sveta a pasovanie saunamasterov za rytierov, ktorými boli majster Slovenska Jean Colin Dora a 3-násobný majster sveta Maciek Piczura. O vyslobodenie morskej panny sa postaral Jozef Vajda v úlohe Poseidona, ktorému asistoval Lukáš Dóza. Nechýbala ani vernisáž obrazov Lucie Rubeljovej. Výstavu krstom uviedla do života Hana Gregorová, ktorú na akcii sprevádzal jej partner Ondřej Koptík. Krstili sa aj apartmány, kde mala hlavné slovo Liv Bielovič, ktorá prišla so svojou dcérou. Nechýbala ani Erika Barkolová, ktorá mala celú akciu pod palcom ako moderátorka - a tiež neprišla sama. Spoločnosť jej robila dcéra Alexandra a vnuk. Pozvanie prijali aj Bibiana Ondrejková, Kristína Sisková, Gregor Hološka či Dag Palovič. Dva dni nabité programom ukončil koncert kapely IMT Smile s Ivanom Táslerom. Ako to tam celé žilo, si pozrite vo videu aj vo fotogalérii.
 

Na otvorení letnej sezóny bolo rušno: Aha, koho vyvetrali Bielovič, Lazaro či Barkolová (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Bešeňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu