Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Make-up artist celebrít z Let´s Dance radí: Cez leto sa musíte líčiť inak! Na TOTO nesmiete zabudnúť

Make-up artist Tomáš Vida s Petrou Dubayovou
Make-up artist Tomáš Vida s Petrou Dubayovou (Zdroj: Instagram/Tomáš Vida)

BRATISLAVA – Leto už otvorilo dvere dokorán a spolu so slnečnými lúčmi prichádza na rad aj zvýšená starostlivosť o pleť a rady ohľadom letného líčenia. Čo je toto leto trendy, nám prezradil make-up artist známych celebrít Tomáš Vida.

Galéria: Make-up artist celebrít z Let´s Dance Tomáš Vida

„S letnou sezónou je to líčenie iné, je veľmi ľahké, používajú sa len základné make-upy, ktoré zjemňujú pleť… radšej bronzery, hydratačné fluidy a neónové farby“, zhodnotil make-up artist mnohých hviezd Tomáš Vida. Zároveň hovorí, že mnohé trendy sa vracajú, napríklad modrá farba. Len na jej použitie si treba dať pozor. „Vyhol by som sa kombináciám farieb, ktoré sú zastaralé, napríklad cyklámenová s modrou môže niekedy vyzerať a pôsobiť lacno, skôr to nechať na farebný jeden detail a neprekombinovať to“. Tohtoročné letné trendy poradil aj čo sa týka rúžov a leskov na pery.

Pripomenul tiež to, že by sme nemali zabúdať na ochranný faktor aj na tvár, aby sa nevyskytli pigmentové škvrny. Používať by sme mali hlavne vodeodolné produkty a rôzne fixačné spreje, ktoré vedia pleť osviežiť a zafixovať, pričom lepšie drží aj make-up. Vhodné je si vybrať ľahšie krémy, ktoré sú tekutejšie, veľmi hydratačné, pretože pri opálení sa pleť veľmi vysuší.


Tomáša sme sa pýtali aj na známe tváre a celebrity, ktoré líčil v Let´s Dance. Chceli sme vedieť, či im už niekedy nejde na nervy, že si musia zasa niečo nanášať na pleť a opäť sedieť dlhý čas v maskérskom kresle. „Je to pre ne pracovná rutina, patrí to k ich práci… počas líčenia si vedia častokrát aj oddýchnuť a tešia sa na to“. Do maskérne vraj chodia často nenalíčené a Tomáš vraví, že mnohé z nich by sa líčiť vôbec nemuseli, tak sú krásne. Jedným dychom však vraví tiež to, že aj keď sa robí prirodzený a nenápadný look, aj ten treba nalíčiť: „Treba to líčenie urobiť s citom, aby človek vyzeral ako keby nebol nalíčený, ale pri tom je“. Ako to teda dosiahnuť a na čo si dať pozor, sa dozviete z videa.

Tomáš Vida

Viac o téme: DermacolTomáš VidaLíčenieLetné trendy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu