Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Najsexi babka Barkolová: Milovaného vnúčika zobrala do spoločnosti!

Erika Barkolová
Erika Barkolová (Zdroj: Ramon Leško)

BEŠEŇOVÁ - Erika Barkolová si nevedela predstaviť, že sa ako 45-ročná stane babičkou, teraz si svojho vnúčika náramne užíva. Bolo to vidieť aj na otvorení letnej sezóny v známom vodnom parku pri Ružomberku.

Moderátorka Erika Barkolová je matkou dvoch dcér a od minulého roka už aj starou mamou. Jej mladšia dcéra Alexandra v marci 2023 porodila syna, ktorý dostal meno Oliver Patrik. Okrem nej má ešte dcéru Patríciu. Správu o tom, že bude babička, istý čas nevedela stráviť, nervozita ju prešla až v okamihu, keď sa vnuk narodil. Odvtedy si chvíle strávené s ním vychutnáva naplno a koncom minulého roka s ním strávila aj exotickú dovolenku v Dubaji.

Galéria: Erika Barkolová moderovala otvorenie letnej sezóny v známom vodnom parku

Dcéra Saška teda kráčala takpovediac v jej šľapajách, veď Erika porodila prvú dcéru v 19-tich rokoch a druhá prišla na svet po dvoch rokoch. V tom čase moderátorka ešte študovala na vysokej škole a už pracovala aj v televízii. Možno aj preto zastáva názor, že byť mamou v mladom veku má svoje výhody, žena má oveľa viac energie. Tú však Erika nestráca ani vo svojom veku, čo dokázala aj počas víkendu, keď moderovala otvorenie letnej sezóny v známom vodnom park Bešeňová. Zobrala so sebou dcéru aj vnuka a všetci si to tam parádne užili. Zároveň treba uznať, že Erika vo svojom "babičkovskom veku" vyzerá úžasne a aj keď si občas neustráži kilá, je stále príťažlivá a sexi.

Najsexi babka Barkolová: Milovaného vnúčika zobrala do spoločnosti! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu