Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Po Kollárovi si dali TRANSPLANTOVAŤ vlasy aj títo Slováci: Známy herec a manžel exmarkizáčky!

Aj títo Slováci podstúpili transplantáciu vlasov! Zobraziť galériu (3)
Aj títo Slováci podstúpili transplantáciu vlasov! (Zdroj: Ján Zemiar/ Instagram LA)

BRATISLAVA - Trend transplantovania vlasov narastá. V poslednej dobe si muži nechajú vylepšovať svoje "háro". Keď nie sú spokojní, siahnu po zákroku. Po Borisovi Kollárovi urobili tak aj ďalší známi Slováci.

V januári tohto roka Boris Kollár šokoval novinkou. Nechal sa vylepšiť. V zahraničí podstúpil transplantáciu vlasov a zatočil tak so svojím riedkym porastom na hlave. Dnes sa už pýši novým "három". Nebol však jediný, ktorý sa zveril do rúk odborníka.

Ešte pred ním tak urobil napríklad porotca z Česko Slovensko má Talent Jaro Slávik, stylista Jasminy Alagič Milan Švingál či súťažiaci z Love Islandu Martin Koči. No a tomuto čoraz viac stúpajúcemu trendu podľahli aj ďalší Slováci.

V známom inštitúte v Bratislave podstúpili transplantáciu vlasov herec Lukáš Dóza i manžel známej podnikateľky a exfarmárky Lucii Almaksus, Adnan. Transplantácia, ako je dobre známe, pomáha ľuďom prirodzene obnoviť hustotu a tak vytvoriť novú líniu vlasov. Je to účinný krok, ako sa navždy zbaviť plešiny! FOTO obidvoch spomínaných pánov pred a po nájdete v galérii.

Viac o téme: Boris KollárLukáš DózaTransplantácia vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu