Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

EXKLUZÍVNE: Kollárova Laura prezradila NECHUTNOSTI… TOTO spôsobila Barbora Richterová!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - V posledných dňoch Slovensko zahlcovali informácie ohľadom ex-mamičky Borisa Kollára. Barbora Richterová si to nakráčala rovno do domu bývalého predsedu parlamentu, ktorý v tom čase oslavoval s členmi svojej rodiny a takisto aj svojou aktuálnou partnerkou Laurou. Pohodový deň Barbora zrušila rýchlosťou blesku. A do Kollárovho domu sa nanominovala aj s ďalšou mamičkou - Vanessou Hrubovčákovou.

Medzi ženami Borisa Kollára malo prísť k fyzickej potýčke, ktorá vyustila do fyzického ataku. Barbora Richterová sa vraj dokonca neštítila absolútne neospravedlniteľného správania a urážala i maloleté deti. Redakcia Topky.sk preto oslovila Lauru Vizváryovú, ktorá vysvetlila, ako k tomuto incidentu došlo. 

Predseda NR SR Boris Kollár a Barbora Richterová
Zobraziť galériu (5)
Predseda NR SR Boris Kollár a Barbora Richterová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Do domu Kollára sa vraj Barbora dostala vďaka tomu, že ho oklamala. „Prosila Borisa o 15-minútové stretnutie s niekým z jeho ľudí. Nechcela upresniť, o čo ide. Tak jej Boris povedal, že nech príde o 18:00 na tých 15 minút," vysvetlila pre Topky.sk Laura, ktorá ďalej uviedla, že Kollár túto "návštevu" akceptoval, no absolútne netušil, že Richterová príde aj s Vanessou Hrubovčákovou - ďalšou mamičkou jeho dieťaťa.

Obe ženy sa vraj tvárili akoby boli doma. Okrem už doteraz zmedializovaných informácií, že Richterová urážala Kollára i jeho maloleté deti, došlo aj k fyzickej potýčke. Nepríjemná a hustá atmosféra dokonca prispela k tomu, že jeden z maloletých dostal panickú úzkosť. Svedkom tejto návštevy boli aj iné "mamičky", ktoré si neprajú byť menované, pretože chcú konflikt s Richterovou riešiť súdnou cestou. 

„Celý čas sme stáli pri atakoch z jej strany a je to tak aj dnes pri Borisovi. Našťastie sme dostatočne silní na to, aby sme sa nechali vyprovokovať od osoby, ktorá presne vie, čo robí. Mňa netrápi, či sa snažila nás dvoch rozdeliť. Lebo tak či tak, škodí iba sama sebe. Ja viem, kto som," hnevá sa Laura, ktorá pre Topky.sk prezradila aj to, ako konkrétne ju vraj Richterová a Hrubovčáková urážali. „Neustále mi nadávali, že som pi**, že so škaredá, že som neplodná," opísala Laura, ktorá dodala, že nechutným urážkam sa nevyhli ani prítomné deti. „Jedno z maloletých detí sa nám sťažovalo, že Vansessa Hrubovčáková mu povedala, že je ko**t," dozvedeli sme sa od plavovásky, ktorá nechcela byť konkrétnejšia, keďže celú kauzu riešia pomocou trestného oznámenia. 

EXKLUZÍVNE: Kollárova Laura prezradila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.V/B.K.)

Redakciu Topky.sk zaujímalo aj to, ako Boris Kollár reagoval v momente, keď do jeho domu Barbora a Vanessa prišli a začali všetkých zúčastnených urážať. „Opakovane slečny poprosil, aby opustili dom. Takisto to urobili všetci v dome, pretože tie ženy sa správali absolútne nevhodne. K tomu Richterová povedala, že tam bude aj spať, keď bude chcieť a odmietala odísť," povedala nám Laura, ktorá dodala, že Barbora ju vraj dokonca drzo požiadala, aby jej urobila kávu a obslúžila ju, akoby bola jej slúžka.

Oporou pre šokovanú Lauru bola iná "Borisova mamička". „Nechcem ju verejne menovať, môžem však potvrdiť, že sme všetci boli svedkami toho, čo sa tam stalo. Všetci zastávame rovnaký názor a najviac nás mrzí to, že kvôli Richterovej a Hrubovčákovej deti zažili traumu a obrovský stres. Dokonca v tú noc nemohli ani zaspať... Vanessa Hrubovčáková dokonca aj veľmi nepekne komentovala výzor nášho 10-mesačného synčeka Abnera. A to aj pred Borisom a spomínanou druhou "mamičkou".  To už bolo naozaj nemiestne," opísala pre Topky.sk Laura, ktorá dodala, že takéto správanie už nemieni tolerovať a voči obom ženám chce vyvodiť právne dôsledky. 

Boris Kollár
Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár  (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Viac o téme: Barbora RichterováBoris KollárLaura Vizváryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu