Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Zrádza Vlada Kobielskeho ZDRAVIE? Bez TOHTO v spokojnosti nezvládne ani deň

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vlado Kobielsky je skvelý herec, pozorný manžel a otec troch detí. Už druhý rok je spoločne s Karin Haydu aj tvárou jedného z najväčších eshopov s okuliarmi. A hoci boli ešte nedávno pre neho okuliare len imidžovou záležitosťou, dnes je všetko inak.

S pribúdajúcim vekom začína Vlado Kobielsky cítiť problémy so zrakom: „Zhoršuje sa mi zrak a vzdialenosť ruky na čítanie je stále dlhšia a dlhšia, takže neviem, kde to skončí, musím byť Saxanou alebo sem chodiť častejšie“, dodáva s úsmevom herec, ktorý sa netají tým, že pomoc lekárov jednoducho potrebuje a služby značky, ktorej je tvárou, využíva pomerne často. „Chodím sem tak raz za tri mesiace, ako prichádzajú novinky, ale aj keď potrebujem pomôcť.“


Sám má doma niekoľko rámov a s výberom si ťažkú hlavu nerobí, má na to totiž odbornú pomoc. „Potrpím si hlavne na to, aby som dobre videl a samozrejme aj tvar je rozhodujúci, ale dnes je možnosť vybrať si z takej širokej ponky, že si každý vyberie. Ja si nechám poradiť od nežnej polovičky, fungujeme cez telefóny formou schváliť alebo zamietnuť. Manželka je kostýmová výtvarníčka, na koho iného by som sa mal obracať, ak nie na ňu, takže záverečné slovo je vždy doma“, odhaľuje tajomstvo svojho nákupného úspechu.

Núdzu o rámy aj vďaka spolupráci nemá a vie sa pripraviť aj na situácie, kedy okuliare stratí alebo zlomí. To býva často zvykom najmä na dovolenkách a keď už sa reč zvrtla na tému dovoleniek zaujímalo nás, aké budú jeho letné mesiace. „Čaká má perné leto, budeme nakrúcať, čaká ma ešte Mama na prenájom a niečo sa chystá aj pre RTVS, a samozrejme aj seriál Druhá šanca, kde sa v tretej sérii opäť objavím. Takže je to pestré.“ Napriek pracovnej vyťaženosti si však nájde čas aj na oddych s rodinkou. „Máme namierené do Chorvátska a teraz sa teším, lebo so staršími deťmi sa chystám na predĺžený víkend do Benátok.“ V rozhovore známy herec prezradil nielen to, aký je dovolenkár, ale aj to, na aký druh dovolenky dosiaľ nenabral odvahu.

Zrádza Vlada Kobielskeho ZDRAVIE? Bez TOHTO v spokojnosti nezvládne ani deň (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: OkuliareVlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu