Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Romantik Kobielsky sa s manželkou udobruje nezvyčajne: Alene môžu ostať oči pre plač!

Vlado Kobielsky
Vlado Kobielsky (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vladimír Kobielsky, známy svojou hereckou kariérou a oddanosťou rodine, si doprial oddych na akcii plnej skvelého drinku s nádychom Grécka. Hoci je jedným z najvyťaženejších umelcov na Slovensku, našiel si čas na príjemné chvíle, ktoré mu pripomenuli jeho obľúbenú dovolenkovú destináciu.

„Grécko je moja obľúbená destinácia, takže sme vždy s deťmi chodili práve sem. Rhodos je môj najobľúbenejší ostrov a užívali sme si to tam. Na jednej pláži sme dokonca jedli asi najlepší grécky šalát v živote, takže to sú naše spomienky s Gréckom,“ spomína herec. Tento rok sa tam síce s rodinou nechystá, no určite tam neboli naposledy. „Je to krásna krajina a myslím si, že s deťmi som ju mnohokrát aj zažil a bol som spokojný.“


Grécko je povestné skvelou kuchyňou a typickým alkoholom. Skvelé miešané nápoje z tohto alkoholu si na akcii pochvaľoval aj samotný herec. Vedel by však aj on sám namiešať nejaký letný drink? „Veľký miešač nie som, ale starostlivo som dnes pozoroval a zistil som, že sa dajú robiť divy podľa tých chuťových buniek, keďže som mal šancu ochutnať a stojí to za to,“ povedal Kobielsky s úsmevom, no jedným dychom dodal, že s alkoholom to rozhodne nepreháňa. „Pijem vodu, ale ja mám rád len taký ten salónšpic, skrátka neprehnať to, ale len sa dostať do takej jemnej nálady, takže mám radšej také tie ľahšie nápoje.“ Herec priznal, čím väčšinou nepohŕdne, na romantické večery pri vínku s manželkou však môže zabudnúť. Dôvod, ktorý prezradil, vás zaručene pobaví!

Romantik Kobielsky sa s manželkou udobruje nezvyčajne: Alene môžu ostať oči pre plač! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Vlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu